Friday, February 18, 2011

~comfim GANUNG~

haaaa... gpo plok dos cik admin nii.. heheheh.. bukee keaa pasal perlawanan piala...piala fa kato kawan kito dekat cb sakni. ad kato piala president. haa kalu hok tu comfim2 lipak.. sebab cik admin thu la piala presinde n liga super ni. upo2nyo piala faa.. credit to abe den komando. kah kah kah

okesss esok ialah perlawanan antara T-TEAM lawe KELATE... vanue asal dio meme di Terengganu. tpi sebab lepas dibuat ceking ari tu pihak FAM dapati staidum tu x;e guno.. tup tup tupp.. tubek n latest iinfo dari sttatus tan sri diokato tteam akan bemain di kelate stadium kb selaku tuan rumah pada 18hb/2/2011.. hehehee

credit to mat ery rakan fb cik admin sebab tag gmba ni kat cik admin, hehehe

tp tup tup.. tubek paper kato xjadi plok main kelate sebab nyo stadium ganung dah buleh gune.. so tubek laa dale fb tan sri n dale jadual n dale web fam gapo semo venue game akan berlangung di ganung...

tibe22.. kite dikejutkan dengan status dari tan sri... bakpo ni?? status gapo??ok kito tgok ehh...

"Dilema Besar TRW.....VENUE PERLAWANAN T TEAM VS KELANTAN TELAH DI LULUSKAN SECARA BERSYARAT OLEH JKPT FAM YAITU T TEAM DIKEHENDAKI MEMBAYAR RM4000 kpd KAFA DAN RM1000 kpd FAM PADA/SEBELUM 16hb FEB YAITU SEMALAM..KAFA MENUNGGU HINGGA JAM 12 mlm TADI TP T TEAM TIDAK MEMBAYAR KPD KAFA SPT DI SYARATKAN..apakah bererti vanue TAK pindah?..atau t team sudah disqualified?..ATAU......???? " haaaa... repon dapat 309 komen sehinga pukul 3.40 pagi...

"VENUE TRENGGANU TAK PINDAH DAH....Sebab kb pun TAK ready Dan Esok jumaat...tak ada orang kerja pun....IKUT PERATURAN T TEAM MESTI KENA HUKUMAN BERAT KERANA KESALAHAN TAK BAYAR FINE PD MASA DI TETAPKAN..48 jam sblm game...THEY SHOULD NOT B ALLOWED SCOT FREE..TP kalu salah mcm ni pun maseh di lepas jugak Sy TAK tau NAK kata laa "

"INI BIDANG KUASA JK PERTANDINGAN DI BAWAH Y BHG DATO HAMIDIN MOHD AMIN.MENGIKUT SU AGONG DLM KES DI MANA JKPT TAK BERMESYUARAT MAKA PENGERUSI BERKUASA BUAT KEPUTUSAN..olih itu kita tunggu Dan lihat..walaupun sy timb pres FAM sy tak MAU campur Hal jk lain...apa apa saya akan bersuara ikut peraturan d peringkat EXCO nanti WITHOUT FEAR OR FAVOUR..SAYA AKAN SEMPURNAKAN TANGGUNGJAWAB SAYA... "

"Memang cara sy menguruskan bola tidak di senangi orang.Terutama cara sy yg terbuka d Facebook.Tapi sy fakir zaman ini zaman keterbukaan.Biarlah bolasepak jadi milek massa dan rakyat.Zaman bola di kendali secara elitist dah sepatutnya berlalu..SO MANY PEOPLE LOVE FOOTBALL BUT CONTROLLED BY SO FEW WHO GETS SO MUCH BENEFIT..it's about time we open up and lend our ears...let the true warriors and fans speak up "

haaaaa... lepas je tan sri wat posting yg pertame tu.. tup tup tup.. bisng dale trwmm.. n komen2  di fb tan sri yg makan 300bih.. sebab semua dah buat persiapan keaa.. ad yg dri serawak dah beli tiket flight.. huhh sagup die.. ad yg katenye bilik otel dah tempah.. sebabnye game dah esok!! ari ni timbul macam ni.. aihh mengelirukan laaa.. benda ni kecoh2 pete tadi laa dala kol 3 4 ptg gtu lebih kure laaa..

kalu tgk tu upenye ramai yg xsennag dengan cara tan sri, upenye ramai yg jeles dengki.. meme la manusia ni xleh tgok ore sene.. ad jeee usaha2 yg dilakukan untuk menggagalkann.. thenn kecoh2 laa.. sebab ad rakan2 kite oyk dale rtm oyk main ganung.. tpi astro arena oyk main kb.. then macam2 la sepkualsi timbul. tpi dalam web FAM (jam 7.30 malam lbih kure) venua masih xberubah stil kat ganung... tpi tu laa rtm kate lain arena kate lainn.. komen2 dari rakan2 kite laaa...

tup tup tup lepas tu ad laa sore rakan kite ni g bertanye dekat page astro arena.. tgok eh komen die. cik admin print screen dah. hehehehe.. maklumla dah pandai kan skg ni...
xjeas sgt laa.. sori nehh.. hehehehe

haaa lepas dapat pengesahan ni lega la sikik. tpi ad yg masih xberpuas hati sebab katenye keno tgk fb tan sri dulu gano2 pon... epas tu cik admin ternampak status fb nizad ayub.. die pon kate main kat ganung. comfim.. ok then comfim laa.. ok then ad yg lega lega la.. tpi ad yg masih xberpuas hati.. hehehe

ok then skg ni stgah jam yg lalu ad orng bgi link dekat cik admin.. link ni pasal vanue perlawanan esok la.. kat mane... tgok sini.. cik admin petik ni hot ag tau dri utusan on9. hot2 terus letak sini. hehehehehe

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0218&pub=Utusan_Malaysia&sec=Sukan&pg=su_11.htm

bagi yg xmau bace ok kat sini cik admin tolong print screen ekk..

readd by our own erkk.. ahahahaha
 okes persoalan pasal vanue telah dijelaskan di atas.. tentang event esook dimanaaaa. tpi asenye xder yg menjawab kenyataan dale fb tan sri tu.. jawapan dalam ni macam semua back to normal. macam xder masalah yg timbul n yg dipersoalan kann.. entohlaaa.. heran.. ad status rakan kite ni die cakap "di mana saja ia ditetapkan, TRW akan hadir. gelanggang sendiri atau gelanggang lawan tidak menjadi persoalan. mungkin hamidin tak faham atau mungkin wartawan utusan tidak mengerti, apa sebenarnya yang dipersoalkan Tan Sri Annuar Musa " 2 laahh... pelik2 lass..

okess dengan itu xder dos laa yg menimbulkan was2 dalam diri rakan2 kito kan mengenai perlawanan esok..tpi 2 laaa ape perassaan tan sri gamoknye bile bace statemnet petikan dri utusan on9 ni kan.. seolah2 xder ape masalah n persoalan yg dibincangkan... hurmm.. entoh.. no komen!

kiterr tgok 2 wira ni berentap esok.. dulu main satu teamm skg dah pecah. jgn siap pasing bola yee abe yooo.. gomo abe yo gomooooo....!!

 skg bile dah ader penjelasan tu masing2 dah bersedia dah nk berkonvoi dekat terengagnu.. haaa abam2 cik admin si baju itam yg xcome tu pon kabarnye akan berkonvoi beramai2 ke sane.. hehehe.. 15 buah kerete kate nye yg pergi tgok bola. cmpur dengan yg xpergi jadi 30 katenye. katenye sape nk join konvoi ag bleh berkumpul dekat petronas karak sebelum jam 10.3 pagi. cik admin g smbung JANJI JEPUN. bukan janji melayu k.... ad sore ni kate kat cik admin "mekwa ganung esok, pulas sebi tu" ahahahaha.. meme my mam bagi laaa kann.. hehehehe.. game dekat kb tu nasib je die bagi

ok laa ari ni xmau melalut erkk.. cik admin ucpkan selamat lah dekat kawan2 kite abam2 kaka2 cik admin yg akan berkonvoi ke staidium terengagnu esok. (nk eja name staidum tkut salah) hahahaha.. bawak kete hati2 erkk.. pandud cermat jiwa selamat..

n to the team THE RED WARRIORS good luckk!! main betol2!! sebab orng kate ini adalah game yg paling bermaruah pade abad sini. abad siap musim la.. hahahah...sebab team kite menentang '3abdul' tu.. so kite yakin "walaupon kiter xder star tpi kite ade warriors".. xingt dah petikan tu cik admin bace kat mane... so main betol2!! mungkin segala permasaalahn ni adalah satu ujian buat kitee.. ingt "semakin besar dugaan ujian yg menimpa semakin besa nikmat kejayaan bersembunyi di sebalik dugaan itu".. haaa.. sos kene sabar dulu,, penyokong kite xkire mane2 kite pnuhkan stadium tuu.. n to tan sri kite n pihak kafa,, bersabar laa.. ad la tu nikmat kejayaan yg akan kiter kecapi.. INSYAALLAH.. same2 lah kite dooa untuk team kesayangan kitee..

cik admin curik gmba dri fb sape entah.. tq yerrr...sepatutnye taruk ramzul laa sore situ.. terbaik kan.. muhahahaha.. 

selamat semuaa.. insyaALLAH kemenangan berpiak pade kiterrr.. daaaaaaaaaa

No comments:

Post a Comment