Saturday, February 5, 2011

~DJ owhh Dj~

DJ?? ape tu.. itu adelh deejayy.. hhahaha.. kenape ado pasal ni??pasal nyo skg semo duk pm oykk.. "best la demo dj".. "best laa awok.." "best laa".. "lucu laaa".. "tehe ketuk kito dengar dio belebe. wkakakakka"...

hahahahahah.. tolol2 laa sek ni. sebenarnya sapa dj. semo dk igt cik admin duk berDJ kat Radio on9 milik persatuan bola sepak kelatan ( yg resmi ni eh diiktiraf).. semo dah thu leni. rahsia dah boco.. muhahahaha...xcekak nk balas pm chat sain2 tanyo demo ko dj..

male ni meme semakin rama bertanya.. balik2 dio kta dri rakan sekoloh menegah.. aikkk... blo maso plok ad sain koloh menegah thu sy duk main alah kokni. bukok profile dio xlehh.. senget punyo kawan. hahahahah

sebab nyo punca nyoo ari ni(semalam la) dah amik segmen senja merah tu 5.3 sapa magrib duk berpokpek2 ngepek2 dale redio. disamping mase tu panas dengan keputusan FAM.. dismping madah2 pujnagga. xdk madah cinta ehh cik abam. jambu tu.kekekeke...

then after mgrib isyak run jee lagu ingt dj lain nk smbug konti tpi xdok pon ore amikk,,, dj2 lain ad tngungjawab ag. last2 sy jugok hok free. ajatnyo malas dah sebab nati ore borim la dengar soro samo jahh.. plok soro mace kanak.. sek2 ni koya oyk soro saya sedak. padahal nk bodek. kalu sy dengar semula soro saya dale redio gak malu kokram seroo.. lucu2.. puah doh minum air ase jawo soro xcekak sedak.. tpi lua sro sy xgitu... kan pakcik tuan blog?? hehehe.. dale redio jah lainn..

so sy amik la plok redio nok2 dekat kol 10.. berdj la plokk dekat 2 jamm sehinga kol 12.. punye la panas tiko tu sebab tan sri bru updatekan pasal statuss n banyk la info. sy pon mase tu panahhhh sedak laa menghentam ko xpuah hati ko gpo ko semnagat punye pasal kann,, smpai kl 12 bru laa stopkan berdj.. haaa..lepas tu laa pakak duk pm tnyo sayo ko. tpi sy xpernah mengaku. malu la derr nok ngaku. hahahah

then sy xsempat nk make sebab ralit duk kcek tauu.. xpo xmake pon asal jiwo puas hati.. tu laa cik admin dah jadi makin "bertulang". hahahah.. 

berdj kat situ sume free of charge. xde bayaran ponn kami dapat. tpi xpe sy puas hatii... kan2. xpernah la nk mengunkit ke ape ke.. tpi bileorg komen aih xdok dj sokmo dj makan gaji buto dj xbuat kerja... haa rase nok g tapa2 sero.. tpi kite xoyk pon derek ko ore tu kami xbergaji. kami xde gaji pon. tpi ore lain la hok oykk.. bagi sya, saya ikhlas berDJ tanpa mengharapkan balasan. kalu ad jugok gat  itu satu BONUS. h\haaaahaha.. 

itulah kisahnya sy dan DJ... sy dah involve dlm trwfm ni agak lame doh laa.. asenye nk masuk setahun ke nk masuk 2 thun eh. tpi meceburkan diri dale dj ni baru ke.. kalu nk ikut redio ni dulu dio namo GEGAR FM, pah tuka KDN [ah tuka tuka last2 ni bruTRWFM.. yesss,,, i folow!! sy ni kire senior laa dale chat2 kat cb ni sebab lamo dos sy involve stat maso sy hbis form 5 (2008)... dan sebab itulah sy ad ramai abam2.. TAPI XSAME DENNGN CIK ABAG SEORANG. hehehehe

~ Together we gomore~

No comments:

Post a Comment