Monday, February 14, 2011

~KELANTAN mene bergaya ke atas JOHORFC~

muhahahahaha... kelate menang bergaaya ke atas johor fc.. uikh formal nye bahase ari ni kan.. keh keh keh.. biase laa dah 2 hari xmenulis then xingt dah cam ne bahasa sebenarnye. muhahahah

okess nk bebel gpo ni eh.. okes for this segmen kite serius sikik eh. kah kah kah.. sblum tu cik admin nk ucapkan TAHNIAH to our team TRW kerana telah berjaya me... me... memboloskan 4 gol dri pintu gawang or pintu gol johor fc.. betol ke eh ayat memboloskan gol tu ek.. apo2ppon bia samapai maksud keaa kito dapat 4 gol n johor fc kalah dengan hanya dapat 1 gol.. TAHNIAH n TAKZIAH laa.. hehehe.. buleh ko gitu.. dok eh hok kalah xpo try next tyme k.. n for our teamm congrates n tingkatkan prestasi.. muhaahahha

okess gol pade perlawanan semalam ialah hasil jaringan abe awe, gol sediri, abe yo n abe nijad. yakk cik admin koya mudo hbis nyo pgil abe. wkakaka.. up to u nk kate ape pon kat i. hahahaha.. okess yg excited n sedih semalamnye abam rojo main.. buke cik admin sedih sebab die main tpi sedih sebab xdapat menyaksikan abam rojo main kat stadium kb untuk kali pertame thun ni... sedihh ni.. sob sob sobb...

okess semalam cik admin xg pon stadiung. wkakaka.. sebabnyo biasow laa kan cik admn duk jauh dri staidum lepas tu 'remaja' ag kan n yg petim pompuan.. n abah xbgi tgok. die col puluh2 kali mama cik admin pon msg2 col2 cakap "abah mu suh kelik lalu. dio ngamok doh tu"... alos abah potong stim laa xspotm lasummm.. huk huk ukk

erm suruh kelik?? cik admin dri mane erk?? kah kah kah.. sebenarnye pagi sapa pete semale ad "karnival mini the red warriors"... so trwfm buat siaran luar konti dri sane laa.. tpi cik admin n krew2 yg lain mitok maaf laa sebab xdapat berkeudara secara live dri perkarangan stadiumm sebab ad masaalah teknikal sikik semalee.. meme dah cakap kite orng akan dakan live kat sane tpi tu laa manusia hanya merancang ALLAH yg menentukan.. soo semale di trwfm anda ditemani oleh dj dj yg lain la sebab kami di perkarangan stadium xdapat menemani anda.. kami hanya menemani rakan2 yg duduk kat perkarangan staidum. keh keh keh..


nengokk.. syoknye duk berceloteh semale. keh keh keh...

okes sat ag kiter bercerita pasal kemeriahan kat perkarangan tu ehh.. ni cik admin nk cite sal bola. hahahha.. berlagak pandai ulas sal bola.. tdi pon mase berdj ulas sal bola ni hbis pening orng dengan ayat tunge lange kuca lana. al-maklumlee mane laa i reti nk ulas2 sal bola ni. ni kerejoaan ore laki tpi xper i will try my best. muahahaha...

then berbalik kepade hal bolaa... ok game semalam cik admin hnya dengar dri trwfm.. SYUKUR ALHAMDULILLAH laa n tahniah n terima kasih kiter ucpkan kat krew2 trwfm (bukan nk angkat diri eh sebab cik admin xterlibat semanlam) sebab atas usaha n kesunguhan n rase belas kasihan n tangungjawab mereka tellah membawa live audio bola sepak semale laa. terutamanya kat dj betol n dj brosyam... nih kalu dj betol ni meme kalut pete ag kehnya xdok ore nk berdj malam ni.. nye suruh cik admin.. aihh suruh i gat abam rojo aje laa samapai ceross even kalu die xmain. tpi die main semale.!! hahaha.. n

 meme comfm2 kalu malam bolaa kesesakan trefic akan berlaku dekat redio trwfm ni sehingga melimpah ruah.. ad yg masuk lewat xkan bleh dengarsebab dh capai limit pendengar daahh... n nasib baik ad link bekap kan.. so sape2 yg masuk xkan frust laa.. sebab stil ade bekap link kann.. tu kan nk oyk bui semua free of charge!! so anyone yg kutuk2 dj xbest la line xelok la itu la ini laa.. meh nk cakap tu semua FREE!! xyah duk komen banyak. rase hebat g staidum sediri laa!! nk dengarsemua free pahtu semua nk terbaik.. senget punye manusia!! cik admin meme xleh.. n then kalu kene bayar dj kan, terpaksa bayar dj sebab xder orng nk dj tu semua gune wang peribadi pengurusan terutama dj betol tu. die yg urus semua meme semua gune yg die.. xder org bayar gaji sesiape pon.. so kami bergerak atas suka dan rela.. kmi xmembangkit sikit ponn.. n anda2 yg dengar jgn nk angap kami xbuat kerja ok!! ni cik admin geram tahu kalu masuk malam bola, yg best nye bile penuh limit pendengar n yg xsedak nye "oloh xdok dj lain ko" " olohh bakpo xbunyi ni taik apo laa redio" " sek dj make gaji buto laa" BUTO palo batok MUM!!! sesen pon xdok bahkan gune duit sediri ado laa.. buke nk membangkit tpi tu la nk oyk bui. kami xkan mengomen ape2 kalu anda tu panda jaga hati kami. bergerak tanpa apa2. name je redio on9 rasmi tpi tu laaa... malas nk cakap banyak ehh.. n sekali lgi terima kasih to dj betol atas kesuguhan andaaa nn brosyamm.. muhaahahha n dj deli selku pengulas redio semalam..

okes berbalik pasal bola. hahahaha..okes seperti biasa cik admin akan copy statement die ehh.. okes sebelum tu nk sebut pasal kesebelasan utama dulu.. adess semalam terase nak demam dah hilnag kejp bile dengar name abam rojo pon ad dalan kesebelasan utama!! hahahaha.. tpi frust sgt2 sebab xleh tgok.. okess mereka2 kesebelasan utama untuk kelate is "Khairul Fahmi Che Mat (GK), Daudsu Jamaludin (S.Subramaniam), Rizal Fahmi Rosid, Farisham Ismail, Zairul Fitree Ishak, Solehin Kanasian (Nizab Ayub), Badri Radzi (C), Shakir Shaari, Nurul Azwan Roya, Ramzul Zahini Adenan (Danial Fadly), Norshahrul Idlan Talaha. Jurulatih : Datuk M.Karathu "  tuu diee.. yess name tu ade. keh keh kehh... n yg dalam bracket tu pemain yg diganti..

keh ke keh.. bergaya kan tu. heheehhe.. (tpi mase ni xtahu agi akan memang ke kalos kekeke)
then kesebelasan utam bgi johor fc plok is "Mohd Anis Faron (GK), Mohd Radzi Jasman, Khairi Kiman (Azizan Baba), Mohd Irfan Ghani, Mohd Riduwan Ma'On, Hasni Zaidi Jamian, Mohd Rasyid Aya, Rezal Zambery Yahya (C), Wan Mohd Hoesne (Eddy Helmi Manan), Mohd Saufi Ibrahim, Badrul Abdul Khalid. Jurulatih : Azuan Zain  " .. n gmba?? xder gmba la yang.. sorikk.. yg tu curik dale web portal trw.com. dah die xletak yg johor fb punye mane cik admin nk cilok?? hahahaha.. nanti at the end kite bgi gmba 2 2 erkk.. saba.. lmbat ag nk the end ni. muhahaaha...

okess pasal bolaa ni yg semalam laa berpanndukan ape yg cik adminn dengar dri redio,,, game meme best!! n dj duk sebut name abam rojo jee.. smpai jeles gile2 orng disini. hahahaah.. okes2 mule2 tu kite dikejutkan dengan gol  pendahulu oleh johor fc yg telah memcahkan bentng apek pade minit ke 25 hasil jaringan  Mohd Riduwan Ma'on kah kah kah...haaaa,, cik admin dengar semalam kan.. bile johor lead dlu.. stadium jadi senyapp.. insan2 distadium kelh kebuntuan idea untuk menyorok macam putus harapan kot.. sblum ni dalam redio kalut aje bunyi soro sek2 ni tpi bile johor sumbak tu jadi xterdengar plok jeritan2 n sokongan2 peminat bola sepak nii.. tpi kite mgharapkan lahh puak2 ultras kelantan tidak berhnti dari menyorok laa.. ssebab semale ad salah sorng puak ultras tu cakap lbih kurng gini la maksud die "kalu pihak lawan lead dulu kite akan buat chant supeya ia boleh melemahkan semangat pihak lawan n menaikkan semnagat kitee semulaa".. so semale ad buat chat tu x?? heheheh... ni laa mereka semalam.. puak ultras kb.. semua hemse2 muda2, kah kah kah.. tpi xleh lawe abam rojo laa semua.. hahahaa..

mereka2 setelah selesai game kot. kan? ke keh keh..

okess n then lepas nye gol pertama yg disumbak oleh johor tu,, okes seperti biasa ye copy. ehehe "Tersentak dengan jaringan itu, pasukan Kelantan terus mengatur asakan bertali arus ke kubu Johor FC dan hasilnya, bekas penyerang Johor FC iaitu Nurul Azwan Roya menyamakan kedudukan hasil rembatan kaki kiri yang berjaya mengelirukan penjaga gol Johor FC, Mohd Anis Faron pada minit ke-18. Aksi babak pertama berakhir dengan kedudukan 1-1. " yg salah kat situ ialah pade minit ke 18. cik admin rase bukan min ke 18 sebab johor lead dlu pade min ke 25. xkan patah balik kan?? i just copy aje.. hehehe.. sialp type kot. tpi seruisly sy xtahu min ke bape. xdan focus sgt semalam sori yee...

okess then stopp first half.. mase game rest tu ad laa penaja "happy" buat somethng kat padanag tu. apeyg die buat cik admin xingt. wkakaka.. ad laa tu insan2 yg terliplih melalui peraduan thr gegar ataupon eventyg die wat pete tadi kan..

okess separuh mase ke2, dilihat kelate mendominasi perlawanan.. untuk gol kedua dikecapi bile "Serangan bertali arus di lakukan oleh pasukan Kelantan dan hasilnya pada minit ke-50, hantaran lintang Norshahrul Idlan Talaha tertampan masuk ke gol sendiri oleh pemain yang memakai jersi nombor 15 Johor FC iaitu Mohd Riduwan Ma'on, untuk Kelantan mendahului 2-1. " heheheh,,, then haa yg ni kene ulas sediri.. pade min ke-60 kite hmpir dapat gol ke 3 hasil rembatan bile abam rojo .. hehehe.. tpi sayangnye xberjaya sebab rembatan tu sigah kat palang gol pelawat.. sob sob sob.. xper lahh try nect tyme yee..

:)
okess thenn,,, gol yg ke3 plok diperolehi biloo abe yo sumbak pade minit ke 70.. then ad pertukaran pemain "Datuk M Karathu membuat pertukaran pertama dengan memasukkan penyerang muda Mohd Nizab Ayub bagi menggantikan Solehin Kanasian yang kurang berfungsi di posisi sayap kanan. " .. n tertnya abe nijad masuk tu xsia2 laa sebab pade minint ke.. ke-77 nijad buat gol hasil umpan piyaa.. muhahaha.. dengan ini kite selesa mendahuuliui 4-1.. TAHNIAH kepade semua terlibat n jugak kat datuk M. karathu selaku jurulatih yg gune formasi 4-4-2 dri 4-5-1. hahahah.. pandai2 je cik admin ape bende entah formasi2 ni.. ok nanti tgok sini eh.. http://www.theredwarriors.com/index.php?option=com_content&view=article&id=732:kelantan-belasah-johor-fc&catid=903:berita-kafa&Itemid=100068

n the END...
maka.. berakirlah sudah pasal bolaa.. dengan kemenangan malam ni sejurus menjadikan kite kelate mengunguli carta liga super sebab berada di tangga teratas.. kelis ni dehh pasal ranking...

homm nengok2 laa yerr...

okesss maka berkhirlah sudah pasal bolaa... kite jumpe di staidum ari selaso ni plok kelate lawe kl.. dio seri ngan selangor.. so ngan kite??? tngu n lihat. hehehehe..

n dah hbis dahh pasal bolaaa... ni bebel2 je bawah ni. kekekekekee

okes cik admin nk ceritakan sikik laa pasal kemeriahan kat perkarangan stadium sultan muhammad ke4 kelmarin maso "mini karnival the red warriors'.. haaa semale tu banyak laa both2 yg dibukok nyoo.. rasenye dekat 14 kot sebb info sblum ni kate 14 buah booth. n trwfm telah berkonti distu laa.. tpi xleh mambawakan secara live kat pendengar2 kat redio.. just buat n jadi urussetia kat situ.. kami 3 org laa krew2 trwfm brosyam, djbetol, n cik admin sediri.. cik admin datang kol 9 ag tpi ad laa sebab masalah teknikal kol 11 lbih2 bru bleh siapkann semuanyaa n bersairan kat situ..

cik admin kan rase kenaling laa.. sebab ape.. cakap gune mic besa.. brosyam bgi mic besa suh cakap. n then depan orng ramai. mak aihh xbiase ag. dlu tyme2 sekoloh xpe laa smue dah kenal ni semua org tgok n nk cakap ape kan. hahahaha.. biase berdj dalam senja merah tu sorang2 je xdok org tgok ni bile ramai2 malu laa ramai org tgok. hak hak hakk.. then stat kol 11 lbih tu siap2 kan alatan sistem audio brosyam telah membuat kekecohan kat perkarangan tu kann.. dengan celoteh die la.. bukan kecoh apo. hahaha.. cik admin cakap sekali sekale aje. nyampuk2 aje. dj betol plok g mari g mari wat kalut keje die. hehehehe

with brosyam.. hehehehe
with dj belok. hahaha..
okess kat belakang kami tu kat meja putih tu ad die buat pameran piala malayisa n piala sumbangseh yg kite dapat ari tu.. ramai laa datang amik gmba posing2.. cik admin amik jugok.. ngan kengkawan fb yg datang. heheheh.. ramai org cakap "buke hok ori tu replika jah tu" "tiruan tu".. aihhh cik admin xtahu la plok same ad ori ke x. xtilik pon semale. bizi kan.. tpi ad pakcik tu cakap semale "replika jah ni".. pah ader laa kakak tu jawab uikhh "dok laa hok ori tu tilik molek".. hahaha.. cik admin pon xtahu. sebab semale sentuh gitu je. wkakakak..
keh keh keh.. best laa posing orng xrama mase ni..
with rakan fb mek tan.. die pakai baju skol coz ade pameran pendidikan tngi kat ktc..
jumpe dengan kak ila.. ni first tyme jumpe. hahahahha.. semua rakan2 fb ku.. kekekeke
okes and then acara berlasnug dengan meriah nyee.. n pkul 1 tu we stop kejap. nk rest laa solat2. uikh cik admin pergi surau kan punye laa ramai. sampai kene tngu turn nk dpatkan kain semahyang. ramai dengan budak sekolh je sume. sebab ad karnival pendidikn tingi kat ktc. tu yg ramai budak2. hak hak. cik admin pon budok ag kalu nk kire. wkakaka..

oke lepas tu dalam 2.3 laa.. ingt nk buat live kat  redio dalam segmen "apo kaba pok-pok kito".. dah siap pasanag sume2 dah kat latop2. tup tup tup. xjadi. xtahu la plok kenape sebab cik admin sibuk duk jadi mc kat sek2 ultras. muhahahaha.. haa semalam jugok ad sesi pengenalan puok2 ultras hok kb kepda peminat2 bola sepakk.. so hok mane ad kat perkarangan staidum semale dan laa dengar "apa itu ultras" n lihat sendiri bagaimana mereka bergerak!! memang best laa.. cik admin yg duk pege mic pon kaki duk gedik jadinye. hahahaha.. n SYUKUR laa.. dapat smbutan yg mengaglakkan.. n semalam cik admin tertarik kat abang bajju kuning tu.. die bru join semalam.. siap makan2 sekali asenye tyme break tu. die orng buat persembahan 2 kali tau.. mule2 dah wat then bgi rehat sat sebab nampak dah letih.. geeehehe.. then teruskan balik berchant.. walaupon mase chant secd tyme tu panas terk tpi die org xkisah.. tu laa org kate redah hujan panas demi semangat.. n peminat2 bola duk tegok kat kawasan sekeliling.. hehehehe

ni mase die orng baru smpai. ape lagi mugo gilo gmba keaa cik admin ni. hahaha
capo ultas kb, abe gg menjelaskan sedikit senbanyak mengenai ultas dalam sesi temubual bersama bro-syam
tu ngenok sape duk pege mic. hahaha.. n abe baju kuning tu laa yg bersemangat semale.. lepas dah  join waluapon xtahu lirik n salah aoe nyg die nyanyi tu tpi stil semangatt!! cik admin tgok die nyanyi salah. hahaah
nii laa mereka berchating dalam kepanasan.. ad org lua yg bru join tu. kekekeke


okess then mase puak ultras ni dibgi rehat sebntar n sementara die orng g makan2 minum2 n kembalikan tenaga.. para peminat bola yg datang kat perkarangan stadium tu dihiburkan plok oleh kumpulan ataupon band yg name ape ehh,, xgt laa.. mish cakap "musang band" yeke?? salah sori erkk... hehehe.. memang best soro vokalis dio.. n dio pernah soho suaatu mase dlu.. smelae banyak lgu die nyanyi antraa yg cik amdin ingt is lagu kalau berpacaran!!

org ramai duk tgok band ni wat show. hehehehe
ni vokalis diee...
tgokk semnagat nyee semua ni erkk?? smpai ponteng keje kke ni eh?? tpi ad orng tu tyme xkeje die g keje.. pelik tpi benar. hahhahahaha
soo malas nk cakap banyak.. tgok gmba bru orng tahu kann.. cam gane kemeriahan diee.. hehehehe... sebab org kate "a picture paints a thousand word". hehehehe.. haa and thenn cik admin dah tanye kaba dj mish bobo tu.. suh die datang. okes die kate belah2 petang die datang. die datang malu2 sebab cik admin duk sibuk mengMCkan puak ultras ni.. so die g mari g mari last2 tu bru die sigah.. so.. ad laa jugok soorng lagi puteri trwfm.. merangkap dj puteri laa kat trwfm.. hehehehe..  tpi si mish ni lepas makan2 n minum2 sekali ngan dj betol n tegah cik admin kembali berMC ehh die hilang.. cik admin tgok sgt die g lintas kat depan sebab nk balik dah tpi xkan nk laung gune mic ni kan.. hahaaha.. eikh mish ni nk keno nyepak sero. kelik xoyk ko cik admin. hehehehe

kamilah puteri trwfm.. hehehe.. baju kurus VS seluar.. mesti ayu berkurung.. mishh tngi xaci!! hahaahha
muncung VS jelir.. mane ok??? hahahahha
rakan fb cik admin sorng ag. mekna. kekekke.. datnag lewat dah.. balik2 lepas die tolong amik gmba ilang gitu aje. mokcik ni sore stail balik xcakap. heheehhe
okess then setelah semuanye selesai nk dekat asar tu puak ultras dah hbiss bersiarann.. eh bukan bersairan dah hbis show. show siap. hahahaha.. mereka sempat laa bgi bape chat ehh rasenye lebuh kurng 10 kot. lgu pling cik admin tertarik pade semalam is "magga" lirik die sikik2 "gadis ku pinang janda ku dapat".. ahahahaha.. doh xkea nk gadis sokmo. kah kah kah.. n bgusnye sek ni semale die orng ad edarkan lirik2 lagu kat orng ramai. ramai yg mitk ngan saya "kak2 nk lirik".. aihh lirik xbanyak cik adik oi.. share aje ekk.. hehehe..  mereka cakap banyak ag chat sebnarnye tpi nk taruh soro male ni. sebab male ni ad bola. ehehehe.. n ad laa sesi soal jawab antra cik admin dngan wakil ultras. cik admin wakil org ramai la.. sebab nampak rmai yg bermiant tp xtahu nok join.. mereka cakap folo2 fb ultras. tpi semalam xingt nk cakap kalu xder fb?? xsemua org ad internet kan?? so itulah kene pikir altenatif lain supeya sume tahu laa.. sebab bukan semua yg tgok bola ad nikmat berinternet dan berfb macam kite kan?? so syukurlahh rakan2... ni g kat link ni nk tgok die orng berchat semalam. terjumpe vdeo ni ad org tag kat wal ramzul. hehehehe.. tpi xtahu ad sound ke x.. http://www.facebook.com/video/video.php?v=176930819018205&comments (nengok sape pege mic eh)

keh keh keh.. sempat ag amik gmba. dah laa sad orng tu sorang je pelik. hehhe.. tq to mekna sebab amik gmba ni erkk..

then lepas tu semua dah settle dekat kol 5 asenyee krew2 trwfm sudah berkemas2.. penat weii.. hahaha.. terutama bro syam la sebab die cakap banyak sejak tgh hari tdi ag.. n xsempat laa nk menemani anda sampai kol 7.. sebab tumpng org alat orng die nk wat masuk staidium ag.. dj betol duk berkalut pasal sape nk dj malam ni nk wat live keate vs johor... memng dj betol seorang yg bertangung jwab la!! kalu x kan, lebih 500 orng peminat setia trw xleh thu how's the game at this time termask laaacik admin sediri....

haaa,, abah n mama cik admin duk kalut2 dah msg suh balik. juto 6 micsol tidak dinagkat sebab tkut. hahahha.. mama spotim je abah ni. die selalu cakap cik admin suko derat.. padahal tyme die balik tu la yg cik admin kuar, kalu dok sebek duk keda jahh.. tpi sebelum tu kann.. sempat laa cik admin mengunakan sepenuhnyaa promosi yg excel printing buat. die ad buat promosi!! murah tau!! gmba lebi 10 R asenye kite bleh orint 3 keping 10R dengan harga hanya rm10. kalu tnpe promsi katenye rm1o sekeping.. so ape lgi amik kesempatan yg ade.. yg prust nye banyak gmba xde dalam kamera.. sempat prnt 6 aje..n of corse aa gmaba cik admin ngan abam rojo tu selcetion yg utama!! hahahaha..

nengok... besa x?? hehehehe..
2/5 keping gmba cik admin yg cik admin cucikan. satu lgi gmba dj betol. cik admin hadiahkan kat die. hehehe
tegah2 nk balik dah org kuat yusmira ckap sesuatu kat cik admin.. so jom la amik gmba dulu ye uncle.. die jeles gmba die xambik.. heheheheh.. 

 ingt nk print ag nk bukok gmba2 dale latop tpi xsempat sebab kakak sy "mek belom" mai dahh.. die nk amik tiket yg die pesan sy beli. lepas tu ape lagi cik admn gunekan die sepenuhnye laa suruh die belanje makan. kekekeke.. die cakap "mung nk make mano? ak xdok hal. pitis ak belana" wkakakakka.... mek belom ni meme laa.. die baik jugok cumeee die kasa n bekeng jah.. tpi cik admin ok ngan diee meme bekem laa sarah sohor ni. heheehe.. cute2 cuby2. mhahahaha... so bantai cukuk2 die bawak cik admin makan chicken chop.. kedai tu kepelikan aje. macam kedai cine.. tpi melayu laa.. hehehe.. terima kasih ye mek belom belanje i.. keh keh keh...

hahahahah belom vs playwod sebab die pngil mekwa kurus kerim. palywod. hahahahaha

okes then lepas makan2 kak belom terus anta cik admin kat kereta. sebab barangbanyak.. sblum balikk  tu dah cri dj betol tpi die ilang entah ke mane. just tngl pesanan kat budak die cakap nk balik dah.. tpi kesian jugok kat betol tu. gane laa die nk cri dj nk ulas malam ni. harap2 semua ok la...

memang memandu dri kb ke tanah merah ari tu kan rase seprti cik admin membunuh diri di jalan. mane x nye aku terllelap. wkakaka.. mule2 tu puluh kali dah duk terpejam mate ni.. n last2 terlelp sekejp tpi terus tersedar.. memeng kenaling aaa.. nasib baik sekejap jee. tersentap gitu je. kalu x memng berlaku kecelakaan dah.. mane xnye seblum tu tido kol 4 pgi then kol 7 bgun dah.. bape jam je tido. muhahahahahah.. orng biase tdo over kan tibe2 tido sekejap tu yg jadi nagntunk.. n syukur ALHAMDULILLAH.. berjaya smpai kat umoh. smpai2 tu maynag asar dulu. sebab nk hbis lolo doh. n tngu mayang mgrib jap then terus tido kat sofa kat kedai.. nk bgun xlarat rase cam nk demam je.. tpi dah 8.45 malam tu terpaksa bgun sebab nk engar live bola... heheehe

n ader sesuatu yg membngkitkan semnagt n keletihan cik admin bile dengar die sebut kesebelasan utama name abam rojo ader!! hahahaha.. bersorak laa ape lgi. tpi tercertus nye frust dihati sebab xdapt tgok.. harap2 abam rojo wat gol untuk ubat demam ni. tpi die injured n digntikan dengan ore lain.. terkubur gitu je laa.. tpi xper la permainan pertama abam rojo yg menarik n steady lah!! hahahaha.. ni ad orng tag gmba kat fb cik admin. hahahaha


Add caption
kah kah kah.. inilahh.. cik admin on9 petang tu tgok2 100++ notification kat fb.. hahaha..kejut jugok tgok2 dalam fon mamat ni add poto ape plok. ingt gmba kat perkarangan staidum semalam upe2 nye gmba abam rojo.. terima kasih yee.. heheheh... memng dah agak dah sebab ramai duk komen2 gmba.. yg cik admin geram kan komen gmba masuk dalam fon.. then nk balas xleh.. nk xstop sayang sebab cik admin selalu post status yg [via celcom sms] tu.. kan pakai fon doremon xde laa yg ad iternet. hhehehe.. kene yg sigit semgu je.. anyone bleh tolong cik admin x supaya status n wall post aje yg masuk dalam fon.. geram sebab jadi msg lain xbleh masuk n bingit sgt laa tiap saaat bunyi. 4x kene delete all. sekali delte 90 msg. banyagkan laa.. mcama2 ad. yg status, wall post n gmba. hahaha.. nasib ko laa cik admin.. ha'a terima je laa. asalkan hepy,, hehehe..  ad sorang tu lucu laa die tanye "kakwa ad masuk x gmba ramzul yg oore tag kakwa" hahahaha.. die ni pompuan tau. die kate lagi "ore dk kelis2 gmba ramzul tu pah cepat2 ore tag. tp xtahu masuk ke dok sebabline selow". tpi asenye kawa ase memng xmasuk dek sebab gmba ni org lain tag. hehehe.. die kate xpe nati die ntag semula. die kate ag "sajo tag sebab kawa keaa peminat yg penatik" hahahaaha.. senget aaaa semua org ni.. tpi tu laa  die tahu cik admin peminat fenatik.. tq yaa cik adik.. hehehe.. tp minat as player je tauu n atas padanag n kait ngan bola sepak kelate.. xder lebh. abam rojo xkenal pon cik admin ni sape. biasae laa.. mnat2 palyer kan. heheheh..

ok laa takat tu laa dulu.. lenguh n aik krem dah tgn ni. asenya dekat 2 jam lebih dah cik admin tulis ni. n ni merupakan entry terpanjng sebab die gabung 2 event on a day. sebab tu jadi panjang ni.. hehehe.. ok las skg dah kol 5pgi. hahaha.. cik admin tdo dlu ye nanti mengamok my parents. haaaaahahah.. dada semuaa.. saalamm...

KELANTAN vs JOHOR FC
P/S: memang panjang n melalut2 laa enrty kali ni.. i'm sori yerr.. hehehehhe.. nk tgok gol kelantan semalam bleh g kat link ni ehh... http://www.youtube.com/watch?v=ShV1Zh3NBSw tpi ni 3 gol aje. satu ag xder. sori benda free kann.. sound ponxder tu.. freee kan terima je lahh.. :P

No comments:

Post a Comment