Saturday, February 5, 2011

Majlis meraikan Pengantin TRW dan Rakan2 Facebook TSAM

Majlis yang berlangsung pada sebelah petangnya adalah untuk meraikan pasangan pengantin TRW disamping majlis ramah mesra TSAM bersama rakan-rakan facebook dan juga ahli kelab penyokong. Majlis bermula sekitar jam 1 petang. para hadirin diminta berada berada di meja makan ketika VIP dan juga para pemain memasuki dewan. Majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh seorang ustaz.. Setelah "MC" meberikan sepatah 2 kata para hadirin dipersilakan untuk menjamu selera.. acara bufet bermula sekitar 1 hingga 2 petang. 

Pasangan pengantin kesemuanya bagai pinang dibelah 2.. ha tengok la gmba kat bawah ni yerr... sebab org cakap la " sometimes a picture says a thousand word" hehehehe..


masing-masing dengan wife laa,,,  syakir, ise, zairul, shahrul..
haaaa dah tegok kan.. kesemua mempelai meme mace pinang dibelah 2 lah.. isteri syakir, hisyam ngan zairul manis berbaju kurung dan isteri shahrul cun n sweet gitu kan. heheheeh.. diharapkan pasangan mempelai dimurahkan rezeki dan kite doakan jodoh mereka berkekalan.. cepak2 dapek beby des. heheheh

haaaa.... 4 player ni je yg pakai cam gini.. yg len semua pakai pakaian sukan lerr.. hahaha.. macam di kbmol ari tu jugok.. kelongaran diberikan kat pasangan pengantin je kot. hahahahah.. nok tgok yg lain?? haaa.. seperti biase laa.. apek yg jadi pujaan ramai wanita.. muhahahah,, 

haaaa curi gmba sapo entahla ni. muhahahahah
haaaa.. lepas ngan apek ad la plak  jumpe sore ni peminat fenatik ramzul atau pangilan manje die rojo. haaa.. sangup datang dri jauh sebab nk amik gmba ngan ramzull.. hepy nya !! hahahah. sesuailah sebab Happy pon dah jadi rakan utama the red warriors kann dalam majlis pagi tadi.. aggaknya smpai skg xmandi ngan xleh tido sebab hepy sgt kot. haaaaa

duk jelir kat sapa laa plak dahh.... 

dan ape lagi yaa.. homm... bergamba ngan tan sri pon wojib dos la sebab majlis ni kan untuk rakan2 facebook tan sri. hahahah.. tuan gmba same ag xtahan nyaa..


hehehehehe.. bestnye semua senyum. tan sri maco nampak happy cam gitu.. hahahaha
dan negok2 lah sedikit2 gmba yg diambil mase kat ktc tadi. tpi memang tuan gmba same sebab die yg pergi. hahahahaha.. nengok2 je lahh...

alos sori lahh.. setahun tngu duk aplod gmba xcekak buleh. line bizi kot. xpo nati esok2 plok uplod. hhahahahah... ha ni dapat la plokk


 dan begitulahh.. sekejap jah majlis ni. dengan ucapan mc n makan2 pastu sesi bergmba n balik.. hehehehe.. 2.3 p.m gitu dah org xder dah. tpi xramai sgt yg datang maybe sebab hari ahad kan kelate kerejo.. tpi ok jee biar sikit asal berkuali dari banyak yg xder kualiti kan.. kan sepatutnye ad kaunter pendaftaran n ad die bgi mufler. tpi gat mase sy masuk tu xdek lagi. awo duduk dos baru pakkak hunga amik mafler. malu dah i nk bgun. bgi kat boys je lah. last2 name pon i xregister. hhahahah.. ad kawan yg dapat mufler n ader yg xcukup dapat topi. tpi ambo xdapat gpo pon.. dapat bergmbar jah.. puah ati kemain doss...

 pasal makan macam biase la kite g bekwoh. ta bufil la..  make daging gula, darca, budu, ulam ngan poyok rasonye sakni. sy xambik etek xperasan sgtapo dio. n minuman pon RED laa.. ape lagi kalu bukan air sirap dah RED kan.. mase nak blah tu ad la rakan2 dari fb yg bertegur n bersapa.. xcam nasib la kalu cam kite tego. ni die cam tpi xtego pahtu cakap kite sombong. hahahah xpatut2.. lain kali kalu kite cam seseorang tu tego jee laa.. sweet kan memori tu. hehehehe..


haaa makcik ni laa. yg pakai tag name tu.. 2 3 kali cal bru  datang tpi  x sempat makan. kenal2 muke je..


haaaa.. ni pon rakan fb jugakk.. lalu2 die depan muke terus die tego i. muhahaha.. abg nik name die..

ok la ngatok dos nk tido dohh.. lewat tido male ni jaga nk update benda kokse. hahahahah.. tpi the best laa jumpe Ramzul or jojo. muhahhaah.. ayat alik atas formal gile ayat bawah entah pape. hahahah.. okkkkkkkk tidoo dlussssssss.. lewat  bebeno dos nii.. 

No comments:

Post a Comment