Monday, February 7, 2011

~ Mok Som SUMBAK~

wkakakaka... mok som meme sumak laaa.. sapo moksom ni eh?? tibo2 je cik admin sebut moksom2 ni. heheheheh...

al-kisah nyee... cik admin bgun tdo tdi seperti biasow laa kan xyah tanye kol bape n lepas tu buat  gape. sapo yeng kenal cik admin tahu laa kan. kekekeke... then smpai notification cakap MRS. K post on ur wall. aihhh pelik doh guane gamok mokcik ni post kat wall cik admin.. nengok2 die cakap "ateq..mana gambar kita hok lawa mlm tuh? " .. muhahahaha... ngaruk laa moksom ni gmba gaapo laa hok lawa.. hheehhehe

dulu kan semua org pngil cik admin adik.. mak2 sedara ke semua la yg kawan abah n mama dulu die akan pngil adik kat ck admin sebab cik admin ni lmbat dapat adik.. paham kan? umo cik admin 6 thun bru dapat adik... so semua la mak2 sedara pngil adik.. kadanag2 malu tau sampai umo bape eh xingt ari tu mak sedara suke2 ati pngil adik... malu nye muke cik admin.. ape xnye adik 2 daha bawah tpi g apngil adik ag kat cik admin.. kire bongsu lame laa.. ingt ag arwah maksedara cik admin tu memeng die baik ngan ck admin. sampai cik admin besa pon die pangil adik ag.. hehehhe.. malunye org tuo doh adik 2 dah die pngil adik ag..

berbalik kepada mok som.. die ni kawan mama ngan abah cik admin. dri dulu laa.. memang fmily kite orng rapat laa.. moksom ni meme sumat. wkakakak..  die ni sebenarnye mak datin.. buken datin celop eh meme datin. tpi perangai tolol macam gape. hahahaha.. die spotimm+kebudak budakan. wkakakaka.. meme perangai gile2 laa.. kalu berbalas komen kat fb macam2 duk ngarut. hahahah,, tpi memang semua sekdar gurau2 jee kan.. hehehehe..

mane nye gmba lawa?? gmba lawa ygmane ni?? hahahaha... moksom ni meme sneget. gmba die je lwa sebenarnye. gmba cik admin xpon.. gmba yg die kalut2 ni gmba mase besday anak sulung die. malu nye gbesday paarty tuu.. tuhan je yg tahu,, mane xnye.. malam tu cik admin seperti biase duk di kedai roti. paham2 je aa pakaian cam ne kan.. pahtu abah kate " meh nadwa nk g gat".. cik admin ni bru kuar  dri toilet terkebil2 jee n cakap xmau la ma n abah baju xmolek ni malu kokre eh.. mama cakap xpe eh ok dah tu...

then naik kereta ngan abah... sepanjang perjalanan senyap jee.. cik admin ngan 2 adik ag. mama xfolow. sebab xtahu nk cakap ape ngan abah. abah cik admin garang jadi xder modal nk cakap.. terase lamenye perjalanan yg mane sebenrnye 10 min xsmpai. wkakaka... then smpai kat sane tu terus jumpe moksom n moksom pelukk... n jerit ateqqqqqq... hahahahaha... malunye aku.. dah la baju burukk.. then terus die cakap cepak2 amik gmba masuk fb. moksom ni meme giler fb. hahha.. nk amik gane cik admin pakai fon doremn je..

then buat la kejutan untuk majlis anak sulung die.. malu nye mase tu sebab xder org lua pon. just kaum kerabat. cik admin n adik2 n abah je orng lua.. memang malu le org len pakai smart2 je.. cik admin je pakai buruk n berselipar jepom. wkakakaka..

then lepas makan2 semua dah bergegas nk balik laa.. n cik admin cakap "cik pah meh laa nk amik gmba meta" then cepak2 die datang. adus nye peluk cik admin.. die nyee besa dri cik admin.. ambik gmba selalu suruh org duk depan. wkakaka.. nk negok?? thu x benda pling nakal ape??  die cakap "ateq mu jelir kakku deh".. wkakakakaka.. selok semo ore suko. ore tanyo apo ambik jelir2 tu. moksom kate xpe comel die jelir. ngek la moksom.. tgok ni ehh.....

hahahahah mok som sombak!! hahahahaha

dan jelir lagi.. hahahahahahaha

haaahahaha.. tu laa nakal la moksom nii.. ni gmba mase ari tu.. die cakap dah terus uplod fb. tpi xingt. tdi lepas kene desak baru la cik admin bubuh.. sebab guen kamera adik. selalau xingt.. dah lame cik admn xjumpe moksom ni. ari tu bru jumpe balik lepas duk main komen2 dalam fb. muhahahha

Then tdi lepas uplod xsempat nk tag die sendiri g tag name die kat album cik admin.. amboi excited nye diee.. padahal die baru smpai umoh tuu dari kelantan.. cepat die on9.. hahahahah.. katenye semlum bertolak tdi sempat jumpe ngan mama cik admin kat epot.. main kejar2 ag.. ni la nk kenal mama cik admin... jgn kaco2 eh. negok aje. wkakaka...

tgok la moksom. nakal je muke die.. mama cik admin xnakal die serius. wkakaka

tu laa dieee alkisahnyee.. dah ditag2 kan dan dimain2kan komen2 gmba jelir tu.. cik admin cakap laaa berat laa untie ni... dielaa mokcik datin ygpelik n tolol yg cik admin kenal la. yg lain xleh bawak guarau2 sbeb xrapat.. cik admin cakap laaa "ni lah die Mok cik datin yg pelik!! ore lain xsei v jelir dio suh jelir.wkaakaka.. gmba dio jah lawa... gmba kite xlawa pon. wkakakakak... " hahaha.. acu negok gba die je lawa cik admin xlawa pon gmbaa.. werkkk.. hahahahah.. die cakap "comam dio jelik kat aku belah tuh ahhahah " "nok kerat lidoh dio " wkakakaka.. cik admin cakap laa " wkakakakak.. ngek molek.. ore xsei jelir dio suruh jelir. hahahah " die cakap "pasal aku deki dok jelir dgn tan sri tuh kahakah " tu laa jawapan yg paling lucu cik admin dengar. wkakakaka..

rupenye2 die jeles gmba cik admin amik ngan tan sri anuar musa tuu.. yg cik admin duk jelir tu. hahahhaha.. ari ni baru tahu upenye moksom jeless.. hahahaha...tpi tu bukan jelir ko tan sri tau.. sebab cik admn kalu hepy2 tyme amik gmba memang lidah ni terkeluar.. hahah tu laa tandenye sedang hepy n gembira kalu gmba tenga jjelir.. hahaah.. aishhh  senget aaa...nk wat gane laa.. jadi tabiatburuk laa plakk...

gmbar yg jadi kontrovesi... sori tansri.. tersalah. hehehehe overexcited!!

hahahahah... moral of da story ari ni nyee k cakapp.. belan2 gmba yg cik admin amik ngan tan sri ari tu kecok2 budok ni duk cakap xelok la xrespect laa ape laa.. ader jugok orng yg jelesss.. mak datin yg senget!! hahahahaha.. n cik admin tag gmba tu tau kat tan sri. dah mintak maaf la laa dalam caption photo tu.. memng la saalah cik admin kan amik gmba ngan org besa pon kaver2 la cikik cik admin wei. wkakaak.. tpi tu laa nasib tan sri xcakap pape.. sori yer tan sri. jenis lidah lebih.. belan2 gitu rupe2nye moksom jeless.. hahaha.. dah amik gmba ngn die tu ok la die pelepas hajat n pelepas dengki die. hahahahah..

more pic mase besday party ari tu,,,

hehehehe adik cik admin pon xpakai ni cik admin je macam bebudak kalah budak2. wkakka

yg baju bola tu adik bngsu yg baju itam tu adik bawah cik adminn.. pakai baju buruk2 je semuaa.. duk kedai jee kannn..

besday 2 anak moksom n adik ipar diee. wat serentak..
best nyee dapat cium gini dri parent kan... heheh... ni laa the real besday gurll... hepy besday kakyong ke 20....

P/S: muaaahaha.. best nye kalu besday cik admin kawan2 smbut gini kann.. nok jugok!! 1 jun ni. jgn luperrr!!



No comments:

Post a Comment