Saturday, March 19, 2011

xder ceriterr baru kerr???

haii assalamualaikummm.. muhahahha.. uikhhh... lamennyeeeee xmenulissssss... rindu sgt222222 nk menulisss tpi sebab mood xdatang.. muahhaha.. biase kan cik admin dah ingt haaaa malam ni nk nulis blog eh. dah ad tajuk tpi  bile dah terlajak chat dekat cb trwfm ngan fb tu jadi xder mase nk story2 then smpai subuh. muhahaha...

okess for this tyme punye entry ck admin nk buat yg paling pendek punyee laa.. tpi tu laaa.. bleh ke x erkkk.. hehehe.. meme lamee sgttt dah xmenuliss.. xtahu nk cakap topik ape. ble ad topik mood xdatang la plok. banyak masalah laa.. semua dah tanye xder cerita baru kerr.. erkkk?? cerita baru?? erkk ape ehh.. muhaaha

okess pasal perkembangan diri cik admin skg ni.. so far so good laa.. hubungan dengan... dengan.... my mama dah ok!!! best sgt2 bile cik admin dah berbaik2 ngan mama.. ngan abam2 cik admin meme baik lame dah. merajuk ari tu aje. hehehe. tpi nk cakap nye nikmat nye kan bile kiter belh senyu,,,.. senyumm.. :) ... haa bgun2 tdo senyumm.. kalu dop gat masa ad krisis  ngan mama balik2 umh jee kerut 14 dahi yg comel ni. wkakaka.. balik2 umoh kerut 14. sebab ad masalah kan. tpi 3 4 ari ni ALHAMDULILLAH.. TQ ALLAH for my mother.. muhahahaha.. my abah?? my abah dah 3mgu xbalik umah... thats y cik admin buleh tgok bola sampai 1 2 pgi bru smpai umoh.. kalu x xbleh nyerr,,, muhahaha.. i miss u abahh..

kekekekek mama pon posing nehh.. love u mama.. tpi xberani cakap la. wkakaka
bout my abah.. die ni meme garang tauu.. cik admin tkut ngan die. semua adik beradik meme takut.. n as me die pon xder la manje2 kan anak2. seperti cik admin la yg xreti nk manje2 kan sesiapa. muahha.. tpii kan my abah ni bile dalam msg,,, fuh laa makk... kalah msg yg nk dihantar dekat my mama. meme jiwang n penuh kasih sayang dalam msg.. bijak berkata2 like me kot. hahaha... org kate di mane nk ditumpahkan kuah aklu x ke nasi kan. hahahahah.. tpi tu laa bile die balik umohh suke laa die ngepek2. mengalahkan my mam. semo nk komen itu komen ini behi ngepekkkkkkkk!!! n peranagi itu sebijik turun kat cik admin.. bile die ad kat umoh asee eii abah ni, tpi bile abah lame xbaik.. wahh.. miss u bahh.. sob sob sob mataku dah berkaca..

kenape abah cik admin xbalik?? erkk.. haaa.. bunag angaapan yg ad second wife ehh. hehehe.. die memang keje kat sane. dari duulu ag.. biasenye wekend mesti kene g ambik die tp 2 3 mgu ni tersgtlah bizi kot then tu yg xsempat die nk balik. papepom ore doakan semoge abah dirahmati ALLAH selalu.. miss u n love u bah.. cehh ayat je lebih bile depan2 xder nye berani. ehehhe

xjupo gmba abah sore. heheheh.. cik admin anak abah.. kaler same. muhahhaa

bout my love?? muahahaha.. who's said that i have my love?? hahaha.. it's all skendel. muhahaa.. bajet hot la.. seriuss la ni.. meme xder n xjumpe true love ag.. sob sob sob.. semua jantan xgune laa.. oppss xbaik caka cmtu kan. tpi tu lah memang cik admin jumpe yg gitu. so xder jodoh ag kot. n mgkin sy ni tersgtla pemilih.. biase la nk yg perfect lah kan. umo dah tue dah 20 dah. hahaha bajet tua. dah letih nk main2 hati main2 perasaan.. i wish for my true love. muhahaha


di tegah2 kesyunian kann.. one day i said to one of my  best fren,,, "wess aku tegoh kesedihan ni.. meme jate semo xguno. main perasaan jah.. aku teringat ko cik mie.. meme dio lah jate terbaik yg pernah aku bersama".. uikh not bersama like husband n wife ehh.. bersama n bertaut hatii jerr.. then keesokkan pgi tu terkejut monyet la bile die col.. mase tu tgh krohh krohh krohh.. kol 12 p.m. muhahha.. peranagi aku meme buruk lepas subuh tdo tgh hari tidooo.. kroh kroh kroh. hahahah

die seperti mengetahui hatiku disakiti.. entahla maybe die rase ape entahlaa.. tegah2 ore teringatkan die, die cal. cika dmin xleh cal becoz cik admin yg mintak putus. so malu la nk cal balik kan. die col bebel la gitu gini gitu gini. maso ni tdo ag. pah tanyo wat gapo tdo lewat itu la ini la.. eii kecoh laa mamat ni.. n die xtahu ak dah balik  n menetap kat kelatan.. after we clash setahun lebih yg lepas die cube untuk tarik hatiku kembali. tpi sory to say my heart is not for u dah.. sory awk.. tpi cik admin xtergamok nk cakap kat die.. cume xbalas msg die xangkat die col. sepatutnye die paham2 la kan.. tpi tu laa lelaki memang kalu dah serius pasal love meme serius!! i beleived it!!

then lepas ari tu bermulelah kembali detik2 kite orng bermsg.. satu satu ditanye.. ei geram nyee.. lepas tu suruh cik admin tdo awl. suh makan banyak. die cakap badan dah susut. suh bgun pgi. suh itu suh ini.. eii naik boring la plok. mase xder aku rindu mase ad ni rase muok plok. wkakkka.. jahat nyee engko cik admin.. then lepas tu cik admin jadi xdel fel balik dah.. n dah xbalas n xangkat die cal. die xbgi cik amdin tdo lewatt!! xbgi bgun lewat!! xbgi berchating itu ini laa.. benda tu is my habitt.. how can laa i cant do this. muhahaha..

tu laa kan bile dah sayang xperr laa ape pon asal bleh rebut kembali. muhahahah.. tpi sblum ni lepas memang cik admin xalayan die kate ok la kalu gitu. sy terimaa kalu ni ak nok.. die mintak permisison nk delte my pic from his fon. lorr buke hak sy nk halang atau mengiyakan. depend la. then ari tu dah terima last msg die cakap xkan gngu ag. akan try cube lupekan aku.. then aku xbalas msg tu. memang annjang berjela.. sian kat die. sob sob sob.. tpi nk layan tkut org kate main perasaan. so nk biar die cari love die yg lain plok.. sob sob sob.. tpi agak2 kalu die ad pompuan lain aku jeles dok eh? sero mace jeles. gom tpi gat xsei dah.. arghhh kecelaruan. muhaahha

gmba paling sweet yg pernah cik admin ad.. lalalalala.. ngeksss.. ni la kerut 14 dahi nh..

so sehingga semalam.. die msg xbalas. bajet sibuk. balas 1 2 aje. col xangkat.. then lepas tu alngsung dah xmsg xcol.. merajukkah die?? so aku patut buat ape?? biar je lah kan. nantikan pujuk2 kate main perasaan. sory to say this awk, my heart is not for u anymore. walaupon hati ini belum dimiliki oleh sesiapa tpi untuk terima anda kembali rase entah la.. no feling dah.. cepat perasaan berubah dah dri dlu sayang skg dh xder fel. aishh manusia2.. semoge awk jumpe pengagnti yg jauh lebh baik dari saya.. sori for thiss...

haaa... await ang duk cerita2 pasal heart a ape la. nk sale ur heart ka?? muhahaha.. xleh la.. saje2 nk menulis..  sebab xder benda nk tulis. tgok22 dah panjang dah.. mhahahaha.. skg ni ramai orng cakap kat cik admin macam ni tau.. "hati mung ni keras lebih dri batu" " hati batu" "milih dooh lalu"... naper erk ramai org2 yg cik admin kenal cakap gitu eh? even one of my best fren pon cakap cam tu.. rase nye aku ni terlalu mudah la nk kenan kokre. tpi kenan 10 min je. pahtu dop dos la.. mesti la kite nk yg terbaik kan. dah ari tu memeng comfim2 jatuh heart tpi xberkesampaian. okes laa. xder jodoh kan. org nak aku xnak, orng xnak aku nak. so lantok la.. ad jodoh ad laa kan.. xyah pikir sgt.. ad my family, my bff, my abam2, my kaak2. n my frends meme xbuat aku kesunyian.. thnks to all.. sy xrase kesyunyian sgt walaupon mme male2 teringat kat sometwo n somethree. tpi perasaan tu semakin lame sekmain kuredng dahh.. muahaha.. good2.. keep it up..

senyum xperlu kata aapa2. muhahaahha

okes thats all laahh.. malas nk tulis panjang2. bia meme dah pannje pon. hahahahaha.. dadaa.. love u all.. muahhhhssssss!!

p/s: sori gmba cik mie xdapat dimasukkan. werkk.. hahaha.. atas sebab2 tertentu..

3 comments: