Monday, April 25, 2011

hati terluka... ;(

adehhh... okes b4 that,, assalamualaikum cik admin ucapkan kat semua pengunjung2 belebeandngepekandbobok.blogspot.com... lame dah xngora deh. so now kito ngora balik okes...

now refer to da titttle.. hati terluka.. sob sob sob.. kebanyakan member2 cik admn yg rapat2 ngan cik admin meme dah thu. 2 3 hari ni ati xberapa nk selesaa.. asyik nangis2 sedih.. makan pon xlalu tau.. semalam kol 10 malam bru makan. seharian xmakan. then ari ni, lepas makan kol 2 ngan sorang kakak ni, then malam tdi i makan nasi goreng ikan masin.. tpi xhbiss.. xleh nk telann.. sebab??? hati terluka,, berla ternyata kau menduakan cinta.... ;(

nk tengok kakak mane yg belanje i makan pgi tdi?? heheheh.. okes ni diee.. kenal dekat the red warriors malaysia lerr.. frist tyme jumpe tp bleh jadi rapat gile2.. hehhe.. kak ija...

saper lagi kurus??? hahahaha

haaa.. lawa x? die marah tau masukkan gmba diie ni. even dalam fb or ape sebab dio ket muke die cam sutung terbakar.. alah bile dah lawar mari la ape terbakar pon xkisah kann..

okes refer to tittle.. hati terluka.. dengan sape?? nk tahu?? hahahaa,,, rasenye xperlu lah kot cik admin mentionkan name dio. buat yg dah thu tahu a. yg tak tu biarlah anda kenal die ngan name seorang jejaka...

nasib baik xtulis entry ni semalam tau.. kalau tulis semalam.. memang segala jenis sumpah seraanh keluar.. tpi ari ni rase dah baik dah kot.. sebenrnyee cik admin sedih dalam kol 11.30 malam tdi. sebab dia cal n mintak maaf semua sekali.. die cakap bukan niat die nk main2. tpi entahlaa... malas nk cakapp...

sebab2 utama kenapee smpai cik admin tekad2 gilee nk melepaskan dia pergi... sebab.. kite orng gaduh,, die pujuk kejap je.. memeang xlame.. dah tu.. senyap gitu je. xde kate nk cal ke nk ape keaa.. lepas xberjaya snyp jee.. cik admin hari2 tgok fon kalau2lah ad msh dari sidia.. kerna aku terlalu merindui kamu... :(

then maybe semalam ALLAH nk tnjuk bahawa die memang bukan yg terbaik untk saya.. tibe2 rase jahat. n buat sesuatu yg jahat.. then,, i got the gurl punye fb.. n i add die approve.. ad lah care die kan.. tibe2,, mase tu dalam kol 3 4 pgi.. i pon cek wall budak pompuan tu... huhh.. MASYAALLAH,,, ALLAH sahaja yg tahu apa perasaan sy mase tu.. rase nk pengsan nk reboh lembek lotek jadi.. see this...

huhuhuhhuhu.....


suguh lembut & sopan bahasa nya.. patutlah... 



huhuhuhuhu... so what is ur komen??? murah nye I LOVE U SO MUCH.... xku sangkaa... tak ku dugaa,, perpiasahan yag akan melanda.. kan ku cuba pertahankann,, namun xder ape lgi..

betapa macam nk luruh jantung semua ad belake. nk mengambarkan perasaan mase ni.. air mate?? xyah cakap laa.. memang kalau lah mama bgun tidor mase tu mesti wajiwb die marah... die dah cakap,, cri orng hok gilokan kite, jgn kito duk gilo kokre. nanti paroh... so skg dah jadi...

cik admin ingat die mamang betol2 cinta dan sygkan saya.. tpi.. ape yg bukti atas tu??? sgt2 xboleh diterima masuk akal.. even skg cik admin dah ok.. tpi bile bace komen diatas autometik aair mata ni mengalir... besarnye kuasa sayang...

n ALHAMDULILLAH... kakak2, abang2, n kawan2 xlupe kat wa.. mereke selalu amik thu,, n tnye masalah n tanye how far ur relation... tpi tu lahh..

memang tdi die col kol 10lbih2 asenye. mule2 cakap memang xrase ape. xrase nk marah pon. macam orng bodoh cakap tdi... die pon tkut nk cal. n die cakap kesian degar suara cik admin yg macam org xbape betol dah.. tibe2 bile satu persatu perkara diungkitkan then suara ku cjadi ttgni n tibe2 n mencetuskan perbalahan.. okes die cakap xder ape. just cal nk mitok maaf. semakin lame suare die makin kasar sebab cik admin lawan satu topik tu.. then i senyap je xcakap ape. hanya derauan air mata yg menemari kata2 nye.. last2 die cakap...

"ok ni kali terkhir sy cal awk. sy nk off fb, nk tukar no.. sy kesian tgok awk cam ni. sebab awk akan sokmo pikirkan kat sy.." cik admin xbalas sepatah haram.. hanya tesakan air mata yg menemani... ;(

then die msg panjang bejela2... ckp memang mintak maaf banyak2. memang die salah.. tpi tu lahh.. kadang2 wa xsalahkan awk. sebab awk muda lagi.. baru nk rase live luar. nk enjoy. cinta pon cinta monyet. jap nk tgok msg.. alahai dah delete.. sebab delte?? akan nangis kalu bace msg tu.. die cakap lgi,, walaupon die ngan saya xmacam dulu tpi saya teman mesra die.. die selalu ad untuk sy...pon sy xbalas msg tu... lgi msg mintak maaf pon xbalas. sebab?? xtahu nk balas ape. tahu nangis jerr...

tapi kan naper seletah banyak benda dah die wat kat sy, die tipu, die curang,, tpi seikhlas hati sy cakap memang sy mengharapkan die kembaali.. memang best sgt2 rase mase tengah baik2 dlu....tp tu lahh.. xmungkin dah kami akan bersama.. setelahh nampak jelas2 kecurangan die kann.. sso lepas dapat banyak kata2 semangat dari abang2, kakak2, n kawan2 akhirnye skg ni lepas borak2 n lepak ngan sorang kawan ni rase lega sikik... ad orng cakap " cintaa monyet ".... ha'a mungkin aku ni cinta monyet nyee..

n sume oreg xsuke kami bersama. semua kakak2 caakaap,, "kalau wa ngan dio lgi, bo pangil kak, kakak. kak leih doh ngan wa. nasihat2 xpakai.. " hhuhuhhu sedihh........ seriusly sedih...

orng cakap sedap la.. sebab bukan die orng yg malam2 caring kat wa,,, bukan die orng yg malam2 wa gayut.. bukan die orng tempat wa bermanje dan sebgainya.. tpi wa tahu nasihat kakak2 abang2 kawan2 ni sebab mereka sygkan saya.. mereka xnak sy sedihh.. saya thu tuu.. tpi tu lahh jiwa remaja.. insyaALLAH.. sy pakai nasihat kakak2 n abang2 saya untuk masa depan wa..

ade sorng abg ni cakap,, ha , bgus la kalu xsei dah. xyah serabuk2 otok.. tpi wa kate syg,,, n die kate.. wa baru jah kenal diee.."bru ja knal wa, syg pn tk lmo tu­ ­, pahni hile la­ ­, cri hok lain plop­ ­, hehehe­ ­" jgn tgk ore, nilai kito dlu wa­ ­, wa mdh sgt dgn ore jate­ ­, kna main tarik tali la len kali­ ­..  " huwaaaaaaaaaa...

memang pon wa terase mudah sgt22 ngan die.. sebab i dah kenan die awl2.. tpi xcakap la kenan sorang2.. so bile die mulekan langkah pertama bagai orng mennagntuk disorongkan bantal la kan... xmakan mase sgt,,, tpi abe tu stil jugk cakap. wa kenan pon xlame mane ag.. hahahahaha.. nampaknye abe ni thu bile aku stat kenan.. :P

die kae ag.. "jgn tnjk kto lmoh wa­ ­, bo staro *l tu ­ ­,lbih pado tu lg wa blh dpt­ ­ " "saye staro mano sgt gak?­ ­,abe * raso wa bru suko ja tk saye lg ko * tu.. tkyah wak srabut palo la wa... wa ado rupo ore cridik, umur mudo, tkdk sbb wa nk frust mnungging, klu nk sdih sari duo tu biaso la sbb dh tbiasa slamo ni dgn dio.. ­  " huhuhuh.. tu lah antara nasihat2 abe sy...

then from rakan terbaik sy,,, nasihah n missh bobo. macam2 lahh.. sumanye suruh pikir yg terbaik untuk wa.. kalu ikutkan semua orng suruh wa lupekan die.. die orng xsuuruh wa putus xhalang wa nk berterusan... tpi tu lah bile pikir2 balikk.. aku baru sgt2 kenal ngan die.. xperlu lah thu sejak bile.. cukuplah baru sgt2. pn begitu banyak pengalaman kami bersama... n cik admin dah pernah pergi jalan2 umoh famly die. sebab tu lg sayang gile2. huhuhuhuh...

tpi tu lahh setelah dapat nasihat rakan2, abang2, kawan2 n pengakuan sedniri drinya saya rasa eloklah kami tidak lagi bersama.. elok lah awl2 cik admin lepaskan die.. biarlah die dengan dunianya.. die masih muda.. tpi herann,,, xrase nk marah lasung pon kat die tyme ni.. xahu ape rase..

ari ni duk pikir dieeeee jerr.. sejak terkantoinya komen semalam.. sampai nasb xexcident. memang serius xnampak pon kreta kat depan mase nk lintas. terus potong thenn rapat sgt2 kereta tu kat depan.. memang tuan kereta tu n semua yg ad kat situ terkejut. nasib xberlanggar.. tpi kan cik admin ni macam manusia xda perassaan plok.. boleh je tgok kejadian tu tnapa sebarang perasaan berdebar ke tkut ke kenaling ke. padahal orng kete tu memang nampak nk marah gile.. rapat sgt2 dah. tpi aku enah pikiran enah kemane.. wat macam xde ape berlaku.. adehh.. teruknyaa...

ape lgi nk cakap eh.. tp ALHAMDULILLAH setelah dapat nasihat rakan2, abe n g lepak ngan member kejap tdi lepas balik tuutp kedai tibe2 aku jadi bersemnagat. jdi xingt sgt dah pasal ni. tibe2 jadi hilang. sebab memebr aku ni cakap "CINTA MONNYET". setelah ak tnjuk satu msg yg die anta kat aku.. setelah dengar ayat tu.. ak jadi nk tergelak n tibe2 rase xingt sgt dah n nk sedih2 kat die..

buat awk kalau awk baca,,, jauh di sudut hati sy untuk membenci kamu.. walaupon memang semua my fren yg tahu pasal kite tak suke awk, n cakap macam2 pasal awk,, sy still bekap awk. sebab sy syg kat awk.. n syg dah pesan kat semua walaupon jahat mane awk ngan sy,,, plis jgn pulaukan awk... sebb sy akan sedih kalu awk sedih.. okess dengan ini,, memang seikhlas hati sy lepaskan awk,,, inilah jalan terbaik untuk kite.. awk bleh enjoy2 dlu sebelum jumpe cinta yg sejati. sy dah boring enjoy. kite xsesuai sebab awk nk enoy. sy nk yg sejati... dlu semua laki yg minat kat sy cakap "awk ni hati lebih keras pada batu,,, xda perasaan ke,, ko lesbian ke,," n macam2 jenis tomahan.. n setelah lame menjanda sy jumpe awk untuk kesekian kalinya...

tpi ku sangka panas berpanjangan rupanya hujan di tengah hari.. yes,, kite xsesuai bersama,,, kisah kiter trlalu singkaat untuk diperkatakan. pon begitu banyak kenangan manis yg kiter share bersama.. org xtahu.. org nampak jahat awk jer.. tpi sy nampak awk baik.. xpe lahh.. awk jge diri baik2.. study elok2. kan nk stat study dah.. ha kat sanne bleh jadi "palyboy besar" ag. hahahahah... muke ad market mesti laku nye..

kakak cik admin pernah cakap... "nak sngat lelaki handsome....sekarang dah makan hati...baik makan kicap ngn telur lh sedap Maizatul Nadwa Mohd Razi... dri makan hti tu....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA " huhuhuhu... siap kaler2 bru... mase tu xserius gini. mase tu die nmpak cik admin lain je. pah napok status fb pelik2 je.. then die cakap.. ni my fmily xtahu aag pasal ni... :(

tdi mase nangis2 die col,, abe ipa tanye.. "bakpo tiyok nih??? keh gapo?? tuu laa pese dohh jgn gewee.. x dengarr... pah duk main tiyok gini lahh" tpi cik admin xmampu nk cakap ape. die xpuah hati, die tanye spo buat??? keh gapo??? ***** ko??? meh aku nk cari.. aku xleh mena ore wat adik aku tiyok... " meme muke die nk marah sebab die kae sedih tgok wa duk teriok.. sebab wa ni brutal kuat!! tpi nangiss... sebab lelaki.. huhuuhuh..

sblum ni pon abe ipa selalu cakap.. apo keno ngan adik aku ni. dulu brutal, leni layan lgu jiwa2 sajo.. A***** owhh A*****.. kau berjaya buat buddk ni lembut. hahahaha.. abe ipa tu meme gile..

xperlahh.. sy dah xmau pikir.. biarlah dia dengan dunianya n aku dengan dunia aku.. mungkin amik mase nk lupekan die. tpi insyaALLAH ak berusaha.. kalau xberjaya?? xkan nk die balik?? INSYAALAH aku kuatkan semanagt walaupon di lubuk hati aku memang aku nk die balik.. huhuhuh..n aku pasti jeles bile nmpak komen die dengan F**** tu.. merangkap gewe die kot..

ok lahh panjang lebar dah menuliss.. memang bile menulis dengan full of feling rase macam xnk stop. tpi xbleh. kene gok jugok ape yg bleh diceritakan ape yg xboleh.. rase ni aje yg boleh dikongsi.. selamat study n selamat berrrbahagia... n yg lain JANGAN PULAU die.. plisss... sy memang masih sygkan die. xmau die sedih.. sy sedh xperr.. sy kan kuat... :)

ok lahh i miss you... hehhe.. gedik ag xder lah... dahh n nowww... my status fb " now i'm FULLY SINGLE!! hahahaha... tq my sis, my bro n my fren for ur advice n suport.... Enhanced by Smiley Central bbaru sero buleh tele nasikkk sejak 2 hari. hahahaha.. Enhanced by Smiley Central".. tulis je hahahahaah.. dalam hati??? no komen... okesss.. selamat tngal... tq for our moment... huhuhu..


"pertemuan ini bertemuan terakhir dri dua insan yang sedang berkasih kerna esk hari kita tidak lagi di gelarkan pasangan yang becinta...sudah ku menduga kau akan berubah cuma tunggu masa untuk kau meluah...tpi hari ini terbukti semuanye kau pinta ku melupakan dirimu....x apalah ku tak kisah mmg itu keputusan mu..memang itu nasib ak...sering terluka dan jiwa terseksa....biar hitam sejarah hidupku namun ak ttp tabah kan hati kesal memang kesal hati pn tercalar siapalah yang ingin kan perpisahan....andai suatu hari ada orng yang bertanye mengapa lagi kita tidak bersama..jawablah bahawa jodoh kita tiada dan kita tak pernah sengketa."

3 comments:

  1. ıɥıɥıɥ˙˙ʇǝʎuoɯ ɐʇuıɔ uɐʞɐןǝ''2ɐʇɐɯǝs ɐunƃɹǝdıp ʞnʇun uɐʞnq uıɯpɐ nƃɐɾ ɥǝן 2ןnʇǝq ƃuɐʎ ıʞɐןǝן ıɹɐɔ ʇɐdɐp ɐƃoɯǝs˙˙ɐɥɐɥɐɥ˙ɥıu ƃoןq ʇʞ ʞɐƃnɾ ɹɐnʞ dɐʞɐɔ nʞɐ ƃuɐʎ ɐdɐ˙˙ɥɥsıɐɥ

    ReplyDelete
  2. nadwa,ai luv yu!
    be strong dear! kak ado skmo nge nadwa...

    ReplyDelete