Friday, April 29, 2011

~malam jumaat~

haiiiiiiiiii... assalamualaikummm... haaa... malam ni malam jumaat tauu.. hheheheh

okess setelah 3 4 hari cik admin kembali ceria mengupdatekan blog ni.. okeh ari ni malam jummaat tauu.. n terase boring boring boring tahapp gilerrr b*** dahh.. arghhhhhhhhhhhhh.. boring nye idupp.. semenjak kau pergi hidupku terasa begitu sunyi... ;( sob sob sob.. eh2 kau yg nak tngalkan ape hal plok nk memberontak rontak kan.. bialahh.. jgn jdi bodoohh laa cik admin.. die pujuk kau sekali ari tu je.. until now xde pon pujuk2 ag.. sebabnya?? semua orng cakap die ttengah bergaloks ngan pompuam tu.. huhuhuhuh.. lantok lahh.. luar je kate lantok dalam hati hanya ALLAH saje yg tahu kan. hehehe.. biarlahh die bahagie tpi bukan dengan pompuan tu. sebab aku benci gile22 ngan pompuan tu. ak nnk doaakan kejaahatan dah ni. hohohohoh

okes lupekan sekejap pasai tu.. ni nk cakap kite dah menang dengan selangor ari tuu.. horayy.. tahniah abe yooo.. n buat kali ke berape ehh kiteeee berjaya mengalahkan selangor di gelangang sednri.. SYUKUR dan TAHNIAH buat kem kelantan.. haaa yg best nyer mase bola ari tu kan,,,, ape?? jeng jeng jeng...

bukan i jumpe pakwe baru yerr.. xjumpe ag. :P

tpi sebab dengan tgok bola i can release my tension.. hahahaha.... tpi pon begitu tgok bola tu bgi seribu satu kenangan.. ye lhh.. b4 nih laa mase tenah2 'hot' ari tu.. pergi tgok bola pon berdua. tp sampai sane berpecah la.. die dengan die punye gruop n aku dengan aku punye member. then dah hbis bola baru lah bersame balik.. haaa,,, sweet x? tpi sume tu dah jadi kenangan.. :( ... biarlah ia jadi kengan swwet + sour dalam sejarah ak tgok bola. hohohoho

okes mase bola tu kann.. sejarah telah tercipta unuk perama kali nye.. kerana??? penyokong dari sselangor datang n duduk kat open sit!!! hahahaha.. mereka2 ialah puak2 ultras selangorr...  pertama kali puak penyokong luar datang n masuk open sit tau kat stedium sultan mohammad ke4 ni.. memang sejarah n perintis laa ultrasel. hehehe.. pandai2 plok aku.. okeh korang bleh refer sini.. satu blog puak ultras selangor yg puji n bangga pasai dapat bertandang ke stedium keramat kterr....tekan sini yerr .. ayat paling best xingt dah cm ne tpi lebih kurang gini laa.. baling2 air tu salah satu pakej tiket 12 rial dale setdium ni. hahaha,,, bace sediri lahh nehh

ape bende yg nk cakap ni? tajuk malam jumaat?? hahahah.. xder lah. nk bgi gempak jer.. sebab bile sebut malam jumaat mesti macam2 yg terpikir kan.. macam orng kanak2 yg baik macam saya pikir "malam sunat". hahahaha.. xleh la i sill bujang mane bleh ppikir gitu kan.. malam jumaat wat ibadah laa bace yasin semayang hajat n sebangainya.. amboii.. sedap ckap. cik admin buat ke?? hehehe. xperlu la nk cakap kan nati x dapek   pahale plok. hohohoho

ari ni sebnarnye boring gilerrrrr gilerrrr gilerrrr +  rindu yg xbape nk giler. hahahaha.. kerana?? ramai member2 tido awll laa.. best laa baru 3 4 pgi tpi ramai kengkawan n member dah tidoooo... xbest la nanti nk borak2 n komen2 ngan saper.. n satu ag cik admin ni xsuke private chat tau kat fb tu... even boring tahap mane pon kalu ad member sekadar nk borak2 biase xdok yg penting pon rase malas nk jawab.. so lgi best kalu chat ramai2 kat sini.. ni lah kaper merah kiter orng krew2 n memebr fromm TRW.FM.. hehehhe

ari ni tgok banyak link kan? b4 ni kalu nk bubuh link taruk panjang2 je. tpi ni nampak comel je. sebab baru thu. rupenye buleh rename balik.. lelleleelel.. alah cik admin ni bukan reti sgt pasal blog ni.. menulis memang sekadar meluahkan yg tersimpan kat hatii.. kadang2 jeles tgok blog yg lawa2 terutame nye blog kak elia.. jejariruncing tuu,, memang lawa + enrty yg sgt2 lah best bile dibace.. bace sikik jadi ketagih n memang nk bace lgi.. plussss kak elia sekarang dah makin lawaaaaaaaaaaaaaaaa.. pakai shawl cam tu cute nye nampakk kakkkkkkkkkk.. memang sweet giler2.. hehehe.. xsie2 ad gmbaa dengan diee.. nk tgok??? jap nehh.. ni mase lepas bola ari tu. kelate lawe felda yg (3-0) kalu xsilap laa.. my abam2 bawak g jumpe apek n kak elia ad sekali.. memang kak elia ni lawaaaa sweet + lemah lembut.. memang care die cakap lemah lmbut laa.. bile laa aku nk jadi cam tu.. hehehehe... tgok nehh



haaa.. sape lawa?? hahahha.. comfim2 kak elia kan.. bertuah laa.. pinang dibelah 2.. same sepadann.. semoge berkekalan hinga ke akhr hayat yerr,,,, tu gmba mase sebulan lebih yg lepas. kak elia tengah cubyyy.. ni nengok sini.. gmba ni ad dalam blog die. hehehe.. femes gok ck admin dah gmba masuk blog top kat malaysia ni. heheheh... tpi enry yg kak elia refer tu bukan cik admin punyee... kakak saya punye. sy xupdate mase tu.. tp nk tgok gmba kak elia skg??? hahahaha.. lawaa... pakai shawll!! n nmpak slim sikik.. sori kak sebtut2 pasal akak. hahaha..nk pakai macam ni jugok.. tp tkut xlawa dah la memang buruk doh. hhohohohoh...


adehhh comeii + sweet.. nk gini jugokkkkk

heee... lawa kan.. sy cilok dalam kak elia punye fb. heheheh.. dah lame suke kak elia ni sebab blog die sedap dibace. then lepas jumpe ari tu lgi la suke sebab xsombong... heeee...

uikh entah pape la aku ni.. sekajp masuk situ sekjap masuk sini.. kan dah cakap sebab boringgg.. bile tersebut pasal tu.. ha hbis panjang lebar aku ulas. wkakakakaka...

ramai yg nk tahu how farr about my relation?? hahahaha.. entohlaa.. diam seribu bahasa... dah laa.. xyah pikirkan je la kan.. biarlah.. die xrindu2 xsedih2 xxingt2 pon.. apapasal aku yg lebih.. paadahal aku yg nk lepaskan dulu... tpi tu lah orng pompuan kan.. mule2 mase tengah berasap ape xkate. sume kate.. pendek kate kalu cerai kuasa orng pompuan 10 kali sehari laa penceraian kalu jenis macam cik admin ni. hahahaha.. kalu die nak mesti dah pujuk xhenti2 kan.. ni sume orng cakap,, "xsoh dok koya dio nk pujuk laa.. dio duk galok nan f**** nuh". hohohohoh.. dri hati yg dah tenang tibo2 jadi kesot n sedih balik bile dengar cam tu.. cik admin tnyo tahu mane?? alah buleh nampak laa dekat fb diee.. ok.. sebab cik admin memang dah block n removed die. then unblock balik, tpi xadd ler. hahahaha

memang dalam process untuk melupakan. tpi tu lahh asyik2 duk rindu2 kat fb... orng nk tekel pon xjadi sebab nampak nye duk gile moroyan. hahahaha.. tpi tu lah that the only way i can relese my 'rindu'. ahahahhaa.. nk msg nk fb tidak same sekali kan.. so biarlah. hahahah

haa ari ni tibe2 kesot ati ad la satu sebab tu.. then lepas tutp kedaia tdi nk g cri nasi lemok. agak jauh gok la dari kedai cik admin tu.. fuhh best woo.. apo yg best??? best sebab tdi drive sorang2 smbil layan THR GEGAR PANTAI TIMUR.. fuhh memang best laa.. tyme frust kite bawak laju222222.. tp nk layan2 kite bawak slow2.. kedai nasi lemak tuutp,, so ingt nk balik terus.. tpi aku pergi pusing222 sorang dri smbil layan laguu.. dekat2 kol 1 pgi baru aku balik umohh.. besttt.. tenang sekejap.. tp ni kan malam jumaat tkut gakk.. then tdi lalu satu jalan tu memang gelap gile.. xder kerta satu ponn.. then layan22 tibe2 ad ssatu kete yg datang dri belakang then die tingikan n rendahkan lmpu.. aihhh tkut dah ni.. dah la xder orng pon. umh orng xder hutan semua.. aku ponn bawakk laju gile22 sebelum sampai kat trefc light kat jalan besa. hahaha.. padan mukerr ko.. berlagak nk layan jiwe nsgt. aahahahaha

tu je lahh nk tuliss.. dah xder bende hbis segale bende aku merapuu.. sebab boring sgt2.. td teringat giler2 dahh di saat2 keboringan n kesunyian. tp duk komen2 status member ternampak namenye.. hahahah.. jadi ilang sikik rindu. memang ko gile bayang laaa.. xkisoh laa asal aku senang ati kan... hahahah

hahahaha.. semua orng cakap cri gewe baru la baru xingt dio dohh.. hhohoohh.. ingt cri gewe ni macam nk cri goreng pisang ka?? maybe bgi die ye kot.. sebab muke ad market kan.. tpi for me xlah.. gewe2 ni bukan senang2. sperti ad satu page kat fb yg name nye panjng gile. aku pon like n made it as my status "bukan senang untuk mencipta ptemuaan,bukan senang untuk melahirkan rasa syg,dan bukan juga senang untuk menghadirkan rasa cinta,namun jika semua itu telah kau miliki,jagala ia supaya tiada lagi ungkapan perpisahan.. ".. hahahah.. itu lah dia.. dan sentiasa ingt " CINTAILAH INSAN YG MENCINTAI KITA". tp dah hati kate xnak pakse tahap mane pon memang xnakk.. kan?? hhhhohohoh.. dah la malas nk berjiwo.. open n sale my heart for another person.. ad orng lain bru leh lupekan die kan? selagi xder selagi tu duk ingt. heheeh

ok lah entah pape aku merapu ni... tpi nk buat ape ek.. baru 4.3 pgi. kan aku tido subuh gajah plok.. mate plok xngantok.. meber2 xder.. tpi my abam2 from 12 warriors ad balik tauu... hahaha.. balik nk tgok bola sabtu ni. kelate lawe kl kat kb lahh.. hahaha.. dah lame xtgok bola ramai2. rase last mase jumpe ngan apek ari tu lah. lepas tu tak dahh.. seblum ni g ngan die g nyibukkan diri dekat ultras kelantan.. doh die xder malu dah aku.. dah la xde pompuan. hahahaha..

okess lahhhhhhhhhh.. daaaaaaaaaaa.. kalu rae boring nk tulis enry lain plok sebelum tidoo.. memang nk tido b4 subuhhhh.. so xpe la bgun kol bape pon.. kkann?? daaaaaaaaa

3 comments:

  1. argh......pjea ny..dop cekak k bacoo

    ReplyDelete
  2. letih kak nish baco blog waa...
    panje lajok....acu pendek sket...huu
    kak nish mike meta...blo laa adk ak neyhh nk ejo betul.hak3.

    ReplyDelete
  3. kaknur: hahahahaahah... xreti nk nulis pendek2. hahaha

    kanish: hahahahaahah... tu lah lorat + gaduh. hahahaa

    ReplyDelete