Friday, October 11, 2013

I came here now!

assalamualaikum dan heloo..

eh eh lame bedooh doh cik admin xupdek blog ni. dalam almost one and half year. bukan gape xde keinginan. banyak sgt nk ceirtakan. facebook and twiter jadi tempat lepas perasaan semuanya..

sekaramg umo dh 22 tahun.. dlu mase umo belas2 n 20an.. skg da lain sgt da. semuanya berubah n bnyak sgt berubah.bace balik entry dlu2 memang sgt lawak. dengan berjela2 aku tulis. dengan xtahu mende. hahaha. dlu bleh tulis dirct kok kelatam skg dh campur2. hahahaha..

nk ckp pasal ape? ni berkeinginan ni sebab nampak ad org duk post link blog die dekat twiter. n ak pon bukak n tetibe teringatkan blog yg meme bersawan dan berhatu setahun lebih dh. tu yg try bukak balik. dh setahun lebih xupdate. asal2 xingt emel n paswod last2 ingt jugk. eheheh.

nk cite pasal ape eh. meeme kalu leni cite die berkisar perassan je la. seabab cik admin tengah perasss dengan mamat dri pahang ni. hahahaha. asal peras je mari menulis asal peras je mari menulis. ok tp xnak lah sebut pasla tu. esok la neh.. die kene tulis time2 rndu time2 stress meme bercurah2 la idea tu.

banyak bende yg kene pikir skg. pkir nk raaya. pikir bola game semifinal. pikir asignmnt.. namun dalam2 bende tu jgk soal hati kene jgn lupe. tp buat2 xlupa. buat mende ingt org yg xingt kite. ckp senang moved on moved on. tp bertahn2 kite yg alami kan. bawak betina lain sedap2 dah tu xde expaliantion lasung. hermm. entah.. meme xse kecek hal ni.

ok lah smbung esk. hari ni pengenalan. semoga cik admnin rajin la nk updek lg hahah. salam guys. :)